maandag 1 oktober 2012

Tivall vegetarische producten

Afgelopen week werd er bij mij ineens een pakketje bezorgd. Aangezien ik weer eens niets verwachtte, was het een complete verrassing wat er in zat. Het bleek een Tivall pakket te zijn. De mail die ik gekregen had hierover vond ik achteraf terug in mijn spam box. Ik wist namelijk natuurlijk wel dat ik me opgegeven had om deze producten te testen, maar niet dat ik ook uitgekozen was!

Tivall producten zijn vegetarische producten die uitsluitend te koop zijn bij Albert Heijn. Er is een vrij groot assortiment met burgers en andere vleesvervangers voor bij de maaltijd, maar er zijn ook wat producten voor op brood.

Wij zijn niet vegetarisch, maar staan wel open voor vleesvervangers, en soms aten we al eens een Tivall product. Mijn favoriet van hen is de Toscaanse Carré. Een flinke tijd terug heb ik van meerdere merken vleesvervangers geprobeerd en dat is me over het algemeen slecht bevallen. Daarom was ik dan ook terughoudend om andere soorten burgers van Tivall te kopen, ook al vonden we die éne wel lekker.

Nu mocht ik dus gratis een aantal producten uitproberen. In mijn pakket zat een bon waarmee ik geld terug kan krijgen voor: 1 x Burgers Royaal, 1 x groenteballetjes, 1 x tuinkruiden paté en 1 product naar keuze. Wij kozen als vierde product voor de spinazie kaas rondo's. Inmiddels hebben we de groenteballetjes al uitgeprobeerd en zijn aangenaam verrast, we vinden ze erg lekker!

Naast mijn eigen bon zitten er in mijn pakket ook een aantal bonnen om uit te delen. Met de code die op zo'n bon staat kan je één Tivall product naar keuze kopen en via qnippos.nl de aanbevolen consumentenprijs van dat product terug vragen. Je moet hiervoor wel de verpakking hebben en voor de zekerheid ook je bon even bewaren.

Omdat ik weet dat er mensen mijn blog lezen die ook graag dingen proberen, en vaak bewust bezig zijn met wat ze eten en sommige zelfs geheel vegetarisch zijn wil ik graag via deze weblog 5 'bonnen' (codes) uitdelen waarmee je geld van één Tivall product naar keuze kan terug vragen. Mochten er meer dan 5 liefhebbers zich melden dan zal ik de 5 codes verloten. Aanmelden kan door een (niet anonieme) reactie op dit bericht achter te laten vóór vrijdag 5 oktober 20.00 uur. Zet in je reactie wel even dat je kans wil maken op een code ;)


Eet jij wel eens vleesvervangers? En zo ja, wat bepaalt vooral je keuze hierin: prijs, smaak, wel/niet eenvoudig te bereiden, variatie, iets anders?

10 opmerkingen:

 1. zou ook graag een code ontvangen om het product uit te proberen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat klinkt leuk! Wij hadden vandaag nog een vleesvervangers van Valless (hij was helaas niet erg favoriet)
  Ik zou die van Tivall weleens willen uitproberen, dus ik stel me ook beschikbaar voor een code ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. ik wil me graag aanmelden voor de code om het produkt uit te proberen

  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien per ongeluk, maar je hebt anoniem gereageerd. Als je mee wil dingen naar een code dan moet je even ingelogd of op zijn minst met een naam erbij reageren. ;)

   Verwijderen
 4. O wat goed zeg!
  Ik zou graag meedingen voor een bon, ik heb hier eens de groente burger van gegeten en die was heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een.leuke verrassing!
  Ik zou ook graag meedingen voor een bon.
  Ik heb erkend een groente burger gegeten, die was erg lekker!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik heb het wel een tijdje gedaan, maar dat is alweer een paar jaar geleden. Tegenwoordig probeer ik gewoon minder vlees te eten, en sommige dingen gewoon niet.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik ben de anoniem. mijn naam is joke schut.
  Ik lees je colm al een hele tijd

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk je mag uit proberen, eet smakelijk!

  BeantwoordenVerwijderen