maandag 13 november 2017

Twee appeltaarten en 10 liter verf

Wat twee appeltaarten en 10 liter verf met elkaar te maken hebben vraag je je nu misschien af? Nou niet zo heel veel eigenlijk, behalve dat ze allemaal de afgelopen dagen gratis op mijn pad kwamen.

Zaterdagavond deed ik onderweg naar huis nog snel een paar kleine boodschappen bij een hier pas heropend Jumbo filiaal. Ik zag dat je bij 25 euro aan boodschappen een gratis appeltaartje kon krijgen, maar besteedde hier verder niet veel aandacht aan. Ik had immers weinig nodig en zou zeker niet in de buurt van die 25 euro komen. Bij de kassa gekomen rekende ik voor € 2,99 boodschappen af, waarna het kassameisje zei: "U mag ook wel een appeltaartje meenemen als u wilt hoor!". Verbaasd vroeg ik haar of dat wel mocht omdat ik toch geen 25 euro aan boodschappen had. Maar ze verzekerde mij dat dat mocht want, zo fluisterde ze bijna, "Er staan er nog een paar honderd achter". Nou in dát geval, lekker!!

Vanmiddag was ik boodschappen aan het doen bij mij vaste Jumbo filiaal. Tot mijn verbazing stonden ook hier bakken met appeltaartjes klaar voorbij de kassa. Ik had én heb geen idee wat zij te vieren hadden, maar prima. Dankzij een aantal leuke Scoupy aanbiedingen die ik meenam kwam ik dit keer wél over de 25 euro heen en ja hoor, ik mocht dus wéér een appeltaartje meenemen. Deze maar aan zus en zwager gegeven, want er is, wat mij betreft dan, ook zoiets als een beetje teveel appeltaart in zo'n korte tijd.

Tot zover dus de twee appeltaarten. Maar die verf dan? Afgelopen dinsdagavond bezocht ik een Ladies Night bij een winkel die zo'n beetje alles heeft op het gebied van klussen en huisinrichting. Op heel wat plaatsen kon je meedoen om dingen te winnen. Ik vulde dus vele briefjes in, raadde naar inhoud van bakken en ... ik vulde een slagzin in. Zelf was ik nogal enthousiast over mijn slagzin, maar de medewerker die erbij stond liet flink duidelijk doorschemeren dat er toch wel gewoon geloot zou worden. Ik was het dus eigenlijk

alweer helemaal vergeten toen ik vanavond een telefoontje van de betreffende winkel kreeg. Jawel, ik was met mijn slagzin één van de winnaars geworden en won daarmee 10 liter Sigma AirPure muurverf. Nou hebben wij plannen om tegen het voorjaar de binnenboel hier over te verven dus dat komt ontzettend goed uit! Binnenkort mag ik samen met andere winnaars mijn prijs komen ophalen. Er zullen dan wel foto's gemaakt worden enzo. Ach ja, dat hoort er nou eenmaal bij. Het is in ieder geval weer een hele fijne besparing. Laat ik nou toevallig nog appeltaart in huis hebben! Kunnen we dit mooi even vieren ;)


De eerste appeltaart die ik meteen op de foto
 had gezet om jullie erover te vertellen.

3 opmerkingen:

 1. Lekker taartje hoor.
  Leuk dat je gewonnen hebt.
  Ik win eigenlijk nooit iets.
  Doe ook bijna nergens aan mee ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha dat is ook echt mijn standaardvraag aan mensen die zeggen dat ze (bijna) nooit winnen: Doe je vaak mee? En eigenlijk altijd is het antwoord dan: Nee bijna nooit want ik win toch niet. Tja andersom is het zeker zo natuurlijk, wie niet meedoet wint zeker niet! Ik vind meedoen leuk en winnen nog leuker en dat lukt dan ook met enige regelmaat.

   Verwijderen