maandag 6 november 2017

Geld terug en gratis

Het was even weer iets rustiger op het gebied van geld terug acties, maar vandaag toch weer een leuk rondje kunnen maken! Ik kocht Kitkat bites en Kattenvoer via de de Gratis bij Deen acties: https://www.deen.nl/gratis-bij-deen.

Via https://probeerrobijn.nl/ kocht ik Robijn wasverzachter. En via http://probeerredbandgratis.nl/ een zakje RedBand Berries Mix. Deze RedBand actie staat overigens los van die van Reclamefolder, let op in dit geval mag je maar één variant proberen, en het gaat per huishouden, niet per persoon. Wel doet er een extra variant mee, je kan nu ook kiezen voor de 
Red Band Cola Fruit Winegum mix 210 gr.

Op https://nl.research.net/r/bonimarkten vulde in een enquête in over mijn Boni supermarkt hier en kreeg daarmee een waardebon waarmee ik een reep melkchocolade van 200 gram kon ophalen.

Sommige dingen bracht ik ook mee voor mijn ouders of zus, en waar toegestaan ook voor het account van mijn partner. Voor de overzichtelijkheid staan de dingen niet dubbel op de foto.

Verder kocht ik met de Scoupy app nog pizzadeeg met tomatensaus voor € 1,- maar deze staat niet op de foto.

Zo, en nu maar even het papierwerk, er ligt hier weer een hele stapel bonnen klaar om in te dienen!

Van € 12,48 voor € 0,- !!!!!

Hebben jullie ook al acties hiervan gehaald? Of gaan jullie nog halen? Of weet je nog een leuke net nieuwe Geld Terug Actie? Laat het me vooral weten!

2 opmerkingen:

  1. Bedankt voor de tip.
    Vooral de tonijn vind ik interessant

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ik denk tonijn? Welke tonijn? Maar ik vermoed dat je het over de Robijn hebt ;)

      Verwijderen