woensdag 4 september 2013

Schuldbekentenis

Dit blogje is een schuldbekentenis. Gelukkig gaat deze niet over een schuld in geld. Maar schuldig ben ik zeker. Ik ben schuldig aan het zomaar in de steek laten van mijn weblog. Heeft dat een reden? Jazeker. Koopjesjaagster is namelijk een ADHD'er. Niet zelfbenoemd hoor, dat is echt zo door een psych vastgesteld. En naast gebrek aan concentratie is een bekend kenmerk van ADHD impulsiviteit. Dat wil zeggen dat je mij héél makkelijk enthousiast krijgt ergens voor.... helaas is het ook zo dat ik dat enthousiasme weer net zo snel verlies zodra er iets anders op mijn pad komt. Zo opende ik vorig jaar dit weblog toen ik aan een periode van enthousiast bezuinigen begon. Maar na enige tijd verloor ik mijn interesse in het bezuinigen, werden andere dingen weer belangrijker en vergat ik dit weblog.

Soms dacht ik nog wel eens 'ik zou het weer op moeten pakken' en dan las ik eens wat mee bij anderen, maar de stap om zelf weer te gaan schrijven na zo'n tijd is toch wel groot.

Maar sinds vorige week ben ik weer aan het bezuinigen, letten op de koopjes, letten op de centjes, proberen het geld in de portomoniks te houden. En toen begon ik dit blogje toch wel heel erg te missen. Want regelmatig denk ik dan weer 'hier had ik best over kunnen bloggen'. En dus begin ik toch weer. En wie het leuk vindt kan weer mee lezen, je bent meer dan welkom! Maar maak je geen zorgen als het hier na een tijd toch weer stil wordt. De kans dat mij iets ernstigs is overkomen is niet zo groot. Waarschijnlijk is mijn aandacht weer gevangen door iets anders. Tot die tijd hoop ik hier mijn verhaaltjes weer kwijt te kunnen en lekker mee te lezen bij jullie allemaal voor de nodige inspiratie!

3 opmerkingen:

  1. Ha fijn dat je er weer bent! Ik vind dat het tegen de herfst toch altijd het beste is met zuinig aan doen. En er zijn dan de meeste koopjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke blog! Ik ga je volgen :)

    BeantwoordenVerwijderen