woensdag 12 september 2012

Koffiepads: ervaring en verrassing


Vorige week vroeg ik jullie naar de ervaringen met goedkopere koffiepads. Inmiddels heeft mijn partner de Dark Roast van de Hema uitgeprobeerd en deze bevalt erg goed! Een fijn en erg betaalbaar alternatief dus wat ons betreft. Voor de hobby van mij en mijn zus moesten we laatst ook koffie verzorgen, en na de positieve berichten had ik daar ook Hema koffie voor gekocht. De Regular variant in dit geval. Ook daar hebben we geen klachten gehoord en desgevraagd kreeg ik te horen dat het 'prima koffie' was. Het lijkt er voorlopig dus op dat dit een blijvertje is.

Toch zal er komende tijd niet alleen maar Hema koffie gedronken worden bij ons thuis. Niet omdat deze niet lekker genoeg is, maar vanwege een leuke verrassing die vandaag binnen kwam. Er lag vanmorgen een briefje in de bus dat er een pakketje voor mij afgegeven was bij onze buren. Nu verwachtte ik helemaal niks, dus dan word ik altijd erg nieuwsgierig. Helaas voor mij moest ik nog wat geduld hebben, want de buren waren even niet thuis. Dan maar gaan stemmen en nog wat boodschapjes doen. Terug gekomen vol verwachting bij de buren aangebeld, maar helaas nog altijd niemand thuis. Gelukkig voor mij hoefde ik niet zo heel veel geduld meer te hebben, want een half uurtje later stond de buuf aan de deur met een grote doos.

Op de doos stond met grote letters "Senseo" en toen begon er vaag iets te dagen. Ik heb namelijk vorige week via Facebook meegedaan aan actie waarbij een Senseo Lungo probeerpakket te winnen viel. Er zouden 3.000 gelukkigen uitgekozen worden, maar aangezien ik zelden wat win was ik het eigenlijk alweer vergeten. Maar dit keer bleek ik geluk te hebben, ik was één van de 3.000 winnaars!

In mijn doos zaten 6 zakken met verschillende soorten Senseo Lungo koffie. Dit is de nieuwe koffie van Senseo en is een luxe variant die in kleine zakjes van 14 stuks voor een adviesprijs van € 2,99 in de winkel liggen. We zouden dit dus absoluut niet zelf gaan kopen, veel te duur, maar wel leuk om gratis te krijgen natuurlijk. In totaal hebben we dus nu 84 gratis koffiepads, toch weer leuk meegenomen!


Doe jij wel eens mee met dit soort wedstrijdjes en heb je wel eens wat leuks gewonnen?

5 opmerkingen:

 1. Leuk zeg zo die koffiepadjes winnen. Ik doe ook wel eens mee en vorig jaar in blogland in de prijzen gevallen, zo leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te lezen. Ik kreeg vandaag ok zo'n doos van senseo.
  Ik was ook alweer vergeten dat ik had meegedaan.
  Dacht eerst dat het een proefpakketje was maar daar was de inhoud toch wat te groot voor.

  GR ELlen

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Geweldig toch dit soort acties!! En nog een tip: regelmatig heeft Hema een actie waarbij je alles online kunt bestellen met bv. 15% korting, dat werkt dus ook met de koffie. Als je het dan laat bezorgen bij een H.filiaal (je betaald dan geen verzendkosten) en het daar zelf even ophaalt ben je net weer ietsje voordeliger uit ;-))

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb ook zo'n doos gekregen... maar hier kosten de zakken in de winkel 3,99 per 14 stuks! -pfft vind ik toch een beetje TE duur.

  Ze zijn wel lekker he? en ik ben helemaal verrast over de DE-Caffee die had ik nog nooit gedroken maar ben blij verrast!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dus toch! Ik meende me al te herinneren dat ze duurder waren, maar ik had gezocht op internet en vond daar deze adviesprijs, dus dacht dat zal wel kloppen dan. Misschien een tikfout in mijn bron, want 3,99 lijkt een stuk meer op wat ik me herinner.
   Drink ze zelf niet, drink alleen speciaalkoffies (zie eerdere blogje over goedkope koffiepads) maar vriendin is er goed over te spreken, máár geeft ook aan dat ze het prijsverschil met de goedkope Hema koffie wat haar betreft zeker niet waard zijn!!

   Verwijderen